Pasajele pietonale subterane de pe Calea Floresti au fost finalizate si redeschise pentru public

Primaria Cluj-Napoca a finalizat lucrarile de modernizare a celor doua pasaje subterane de pe Calea Floresti, acestea fiind redeschise traficului pietonal.

pasaj pietonal calea floresti cluj

Odata cu redeschiderea acestor pasaje, frecventa timpului de asteptare pentru pietoni la semafor a fost marita in asa fel incat traficul auto sa fie mai fluid pe ruta Manastur – Floresti.

Modernizarea pasajelor a presupus lucrari de salubrizare, zugravire, tencuieli si finisaje, vopistorii, montare policarbonat etc. De asemenea, au fost amplasate 6 corpuri de iluminat in fiecare din cele 2 pasaje si a fost inlocuita reteaua de alimentare cu energie electrica. In plus, au fost reparate scarile la cele doua intrari in pasaj, s-a realizat pavarea in interior si legaturile intre accesele in pasaj. Fiecare pasaj a fost dotat cu cate 6 camere de supraveghere cu vedere spre scari si spre interiorul tunelului.

Lucrarile au durat aproximativ 2 luni, iar valoarea acestora s-a ridicat la 164.540,78 lei fara TVA.

Intr-o etapa ulterioara, Primaria municipiului Cluj-Napoca are in vedere amenajarea de scari rulante, dupa rezolvarea in integralitate a problemelor juridice legate de revendicarile si procesele existente.

pasaj pietonal calea floresti cluj2

pasaj pietonal calea floresti cluj3

pasaj pietonal calea floresti cluj4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.