Peste 10.000 de locuri libere la UBB pentru admiterea din septembrie!

Universitatea Babeş-Bolyai a anunţat numărul locurilor libere rămase pentru admiterea din septembrie, atât la nivel licenţă cât şi la nivel master.

La nivel de licenţă au rămas neocupate 7.612 locuri în cele 21 de facultăţi, dintre care 6.770 sunt la taxă şi 842 la buget, potrivit anunţului făcut de reprezentanţii UBB.

Cele mai multe locuri rămase libere la nivel de licenţă sunt la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, nu mai puţin de 1.118, urmată de Facultatea de Geografie, unde au mai rămas 901 locuri neocupate după prima sesiune de admitere.

La buget, cele mai multe locuri libere sunt la Facultatea de Istorie şi Filosofie, 102 la număr, şi la Facultatea de Sociologie şi Asitenţă Socială, unde au rămas neocupate 90 de locuri.

Lista cu numărul locurilor libere pentru fiecare facultate la nivel de licenţă poate fi consultată aici.

La nivel de master, situaţia locurilor libere rămase pentru admiterea din septembrie, există 3.332 de locuri neocupate la taxă şi alte 667 la buget.

Cele mai multe locuri libere sunt la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, 662 la taxă şi 122 la buget, dar şi la Facultatea de Litere, 295 la taxă şi 164 la buget.

Lista cu numărul locurilor libere la nivel de master poate fi consultată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.