Peste 6000 de participanți sunt așteptați în această seară la Electric City. „Vrem să devină cel mai important eveniment indoor din țară”

Sala Polivalentă și parcarea subterană a stadionului Cluj Arena vor găzdui în această seară prima ediție a Electric City, „fratele mai mic” al mult mai celebrului eveniment Electric Castle.

Organizatorii așteaptă un număr de 6000 de participanți la maratonul muzical din această seară, line-up-ul fiind unul ecleptic, asemănător cu cel de la Electric Castle, iar aceștia speră ca Electric City să devină cel mai important eveniment indoor din România.

„Am gândit proiectul acesta de doi ani și am decis ca anul acesta să îi facem debutul. Ne-am impus propriul nostru concept în realizarea lui, conceptul Electric Castle, toate holurile au fost mobilate și, cel mai important, nu se va fuma înăuntru. Am înțeles demersul autorităților și am amenajat un loc special afară unde se va putea fuma. Avem un public inteligent și frumos, care sper că va înțelege acest lucru și se va conforma. Ideea Electric City a fost să atragem oameni care nu și-au propus niciodată să ajungă la Electric Castle și să înțeleagă mai bine ce înseamnă evenimentele Boiler Events. Aș numi Electric City un <one night stand>, un maraton muzical care nu se referă doar la un singur artist” a declarat Teodor Negrea, director artistic Electric Castle, la conferința de presă.

„Le mulțumim celor de la Federația SHARE care au avut deschiderea și au înțeles ce înseamnă acest proiect. Le recomand tinerilor să inițieze proiecte pentru că vor avea sprijinul autorităților. Youth 2015 și SHARE trebuie să fie înțeleasă ca o platformă care vine în ajutorul tinerilor”, a mai precizat Negrea.

La rândul său, Diana Apan, purtător de cuvânt al Federației SHARE, a adăugat că cel mai important rol al federației este să conecteze comunitățile care există deja în Cluj.

„Mulțumesc celor de la Electric Castle că ne-am făcut parte a comunității Electric Castle. Acest parteneriat pe care îl anunțăm astăzi reprezintă pentru noi un exemplu de conectare a comunităților, pentru că unul dintre cele mai importante roluri ale SHARE este sa conecteze comunitățile care există deja în oraș.

„Suntem fericiți că avem acest parteneriat și sunt convins că împreună vom face multe lucruri bune pentru Cluj. Feedback-ul venit din partea tinerilor din toată țara este unul foarte pozitiv”, a precizat Vlad Pop, președintele Federației SHARE.

Programul oficial Electric City 2015

electric city 2015 program

Locul pentru fumat a fost amenajat în partea exterioară a Sălii Polivalente, sub forma unui cort.

Sala unde va avea loc „Silent Disco”, concept care a fost un real succes la Electric Castle și a fost implentat la Electric City – participanții vor asculta muzică în căști, în timp ce 4 DJ vor mixa simultan.

Prețurile de la Electric City

DSCN7567

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.