Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, zis și „candidatul 3%”, a comandat un sondaj IRES cu cinci întrebări pentru a afla ce părere au clujenii despre el! Îl ajutăm?

EXCLUSIV. Disperarea actualului președinte interimar al PSD Cluj, fostul „jurnalist” Liviu Alexa, de a încerca să confirme în politică e foarte mare. Una dintre primele sale mișcări ca proaspăt lider de filială a fost comandarea unui sondaj de opinie telefonic cu cinci întrebări la IRES (Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie), deținut de către omul de afaceri Ovidiu Turcu, succesorul lui Vasile Dâncu la conducerea institutului, pentru a afla ce părere au clujenii despre el și despre PSD Cluj, de parcă nu ar știi.

În naivitatea lui, Alexa crede că cetățenii din Cluj chiar au o părere foarte bună despre el (hahahahahaahha), însă dacă ar fi să citim comentariile lăsate de 99.9% dintre clujeni pe toate site-urile de știri locale și pe rețelele sociale la articolele care îl vizează ne râdem cel puțin trei săptămâni fără oprire și tot nu găsim pe nimeni care să aibă vreun cuvânt de laudă despre unul dintre cei mai controversați oameni din Cluj, care are toate șansele să devină cel mai toxic personaj politic al orașului de pe Someș.

Așteptăm cu mare interes ca proaspătul lider al social-democraților clujeni să ne prezinte și în mod oficial rezultatele acestui sondaj comandat. Bine, oricum știm cu toții cum arată rezultatele, dar să avem și noi un motiv de râs.

Iată câteva opinii ale clujenilor despre noul președinte interimar al PSD Cluj:

Sondajul a fost comandat imediat după ce fostul jurnalist a fost „uns” președinte interimar al PSD Cluj de către premierul Viorica Dăncilă și Mihai Fifor în Comitetul Executiv Național.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.