Primaria da unda verde pentru punerea in functiune a sistemului de bike-sharing. RADP a castigat licitatia

bike sharingPrimaria Cluj-Napoca a adjudecat licitatia privind operarea si intretinerea sistemului de bike-sharing – „Cluj bike”.

Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca a fost declarata castigatoarea acestei proceduri de achizitie publica deschisa prin mijloace electronice, organizata de municipalitate, in scopul contractarii acestor servicii.

Deschiderea ofertelor a avut loc in 21 mai 2014, data la care au depus oferte, pe langa RADP, SC Sport Arena SRL si SC Wind Technologies SRL. Ofertele admisibile la care au fost deschise propunerile financiare au fost:

SC Wind Technologies SRL – 7.205.647 lei fara TVA
Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca – 6.201.464,8 lei fara TVA.

S-a ales conform criteriului „pretul cel mai scazut”, astfel ca licitatia a fost adjudecata de RADP.

Despre proiectul „Cluj bike”

Valoarea totala a contractului de finantare europeana „Retea de statii self-service de inchiriere de biciclete” este de 14.422.085 lei, din care 11.109.284 lei reprezinta suma nerambursabila. Proiectul prevede amenajarea a 50 de statii self-service de inchiriere de biciclete pe teritoriul ZMC (Municipiul Cluj-Napoca, respectiv comunele Floresti si Apahida) si amenajarea unei retele coerente si functionale de piste si trasee pentru biciclisti. Tot prin acest proiect vor fi puse la dispozitia clujenilor 540 biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.