Primul prefect de etnie maghiară din istoria județului Cluj are 29 ani. Tasnádi Szilárd: „Nu îi cunosc personal pe Emil Boc și Alin Tișe”

Tasnádi Szilárd, 29 ani, este primul prefect de etnie maghiară din istoria județului Cluj, în urma negocierilor coaliției de guvernare dintre PNL – USR-PLUS și UDMR.

Acesta este de profesie avocat, este căsătorit și a absolvit Dreptul în 2015. În UDMR este membru în Consiliul Reprezentanților Județeni, face parte din Comisia de Disciplină și Etică la nivel național și este cenzor al organizației de tineret.

Numirea sa în funcția de prefect l-a surprins

„Am adormit aseară devreme, iar dimineață aveam telefonul plin de mesaje. Toată dimineața am vorbit la telefon. Nu mi s-a descărcat niciodată bateria atât de repede. Sunt șocat, am multe emoții, dar încerc să mă acomodez cu ideea. Sunt convins că o să mă descurc, că o să ne descurcăm, pentru că este o muncă de echipă. Știu că sunt primul prefect maghiar al județului Cluj, dar sunt convins că vom prospera, că vom merge înainte cu viteza corespunzătoare. Nu trebuie să apară frici etnice, administrația locală se face prin colaborare cu toți cei implicați și prin deschidere. Nu îi cunosc personal pe domnii Tișe și Boc, dar voi fi accesibil și bine intenționat„, a declarat Tasnádi, pentru Media9.

Noul prefect l-a lăudat pe Mircea Abrudean.

A gestionat super-bine criza covid. Sunt convins că vom merge înainte cu aceleați rezultate. Promit o transparență totală, iar în ceea ce privește pandemia, vom continua comuncările obișnuite ale situației, conform standardului impus de Abrudean„, a afirmat Tasnadi Szilard.

Mircea Abrudean a fost numit în funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului României condus de Florin Cîțu.

One thought on “Primul prefect de etnie maghiară din istoria județului Cluj are 29 ani. Tasnádi Szilárd: „Nu îi cunosc personal pe Emil Boc și Alin Tișe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.