PROTEST. Un grup de 100 de taximetriști clujeni au venit în curtea primăriei pentru a cere majorarea tarifului de taxi

Peste 100 de taximetrişti au inițiat un protest, marţi dimineața, în curtea Primăriei Cluj-Napoca pentru a solicita majorarea tarifelor, neschimbate de 6 ani.

Taximetriştii de la mai multe firme de taximetrie s-au adunat, marţi dimineaţă, în curtea Primăriei Cluj-Napoca, la intrarea în parking, cerând majorarea tarifelor care nu au mai fost modificate de 6 ani.

„Ne-am adunat în curtea Primăriei Cluj-Napoca, deoarece suntem nemulţumiţi de tergiversarea legată de majorarea tarifelor pe care o cerem. Noi vrem să se aprobe creşterea tarifelor pentru că nu au mai fost modificate de 6 ani. S-au depus toate documentele la Primărie, bazate pe calcule, vrem o majorare maximală de 3,39 de lei/km de la 2,25 lei/km cât este în prezent. Sperăm ca majorarea să fie aprobată marţi în şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca deşi viceprimarul Dan Tarcea ne-a spus că proiectul va intra în ultima şedinţă din acest an, undeva în 20 decembrie„, a declarat Ioan Pugna, unul dintre taximetrişti, pentru MEDIAFAX.

Pugna a precizat că taximetriştii vor rămâne în curtea Primăriei Cluj-Napoca până la şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca care începe la ora 14.00.

În Cluj-Napoca funcţionează mai multe firme de taximetre, fiind eliberate de Primărie 2500 de licenţe de taxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.