Reacţia lui Iohannis când i s-a pus întrebarea dacă se teme de suspendare: „Ha Ha Ha”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, vineri seară, la Sibiu, dacă se teme de suspendarea adusă de nou în discuşie de liderul PSD, Liviu Dragnea, şi a răspuns: „Ha, ha, ha”.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seară, la un hotel de cinci stele din municipiul Sibiu la şedinţa Biroului Executiv al PNL, iar la plecare a fost întrebat de jurnalişti dacă se teme de suspendare, temă adusă din nou în discuţie de liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Pot să vă răspund informal? Ha, ha, ha!”, a spus şeful statului.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi seară, că el vrea suspendarea şefului statului, dar trebuie văzut dacă liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a schimbat opinia.

„Eu aş vrea. Să vedem dacă domnul Tăriceanu şi-a schimbat opinia. Eu în continuare o susţin fără niciun fel de ezitare pe Viorica Dăncilă şi o susţin din toate punctele de vedere. Şi ea a început să fie ţintă. Dar acest guvern, pe care ăştia vor să-l dea jos prin violenţă, că nu se vor opri, dar nici noi nu stăm cu mâinile în sân. Şi asta vreau să-i asigur pe toţi membrii de partid”, a declarat Dragnea, întrebat dacă vrea suspendarea preşedintelui Iohannis.

Reprezentanţii ALDE au transmis, însă, că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis este o decizie de maximă responsabilitate, care presupune o evaluare atentă a posibilelor riscuri şi consecinţe, iar „declanşarea procedurii de suspendare, într-o societate profund divizată, instigată la fanatism şi violenţă de lideri politici lipsiţi de scrupule, poate avea urmări imprevizibile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.