Restricții de circulație în centrul orasului cu ocazia „Cluj Never Sleeps”

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca anunță impunerea unor restricții de circulație în acest sfârșit de săptamână în centrul orașului, cu ocazia desfășurării în condiții normale a evenimentelor din cadrul „Cluj Never Sleeps”.

trafic circulatie cluj bdul 21 decembrie 1989

Latura vestică a Pieței Unirii circulație rutieră va fi închisă până marți, 23 iunie, ora 6:00, iar începând de vineri de la ora 22:00 până duminică la ora 12:00 vor fi instituite restricţii de circulaţie pe strada Mihail Kogălniceanu, de la intersecția cu strada Universității până la intersecția cu strada Em. de Martonne.

Traficul rutier va fi închis de sâmbătă de la ora 19:00 până luni seara, la ora 21:00, pe străzile Napoca, Bulevardul Eroilor, strada Universității şi strada Avram Iancu – pe sensul de circulație de la Calea Turzii înspre strada Universității.

Astfel de restricţii vor fi instituite de vineri de la ora 22:00 până luni la ora 05:00 şi pe străzile Ioan Bob și Ion Rațiu.

Reprezentanţii primăriei fac un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.