Reţeta zilei: Spumă de brânză cu cireşe

Rapida si racoritoare, spuma de branza cu cires™e este perfecta in orice moment al zilei o servesti!

spuma cu branza de cirese

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.

Ingrediente

600 g crema de branza (sau urda)
1 cutie cu lapte condensat (390 ml)
1 cana cu cirese
esenta de migdale (optional)
zahar pudra (optional)

Mod de preparare

1. Pune ciresele curatate de samburi intr-un blener si mixeaza-le cateva minute, pana se transforma intr-o spuma fina.
2. Amesteca crema de branza cu laptele condensat si, optional, zahar dupa gust.
3. Imparte spuma de branza in doua ti si adauga intr-una spuma de cirese si, dupa gust, esenta de migdale.
4. Pune in cupe o parte de spuma alba, completeaza cu spuma de branza cu cirese. Da la rece macar jumatate de ora.
5. Serveste spuma de branza cu cirese proaspete.
Sugestie: Daca vrei sa o transformi in desert, adauga o lingura cu miere sau zahar in spuma de cirese.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.