Rugbistii clujeni s-au reunit dupa vacanta de iarna

reunire lot U cluj rugbyEchipa de rugby a Universitatii Cluj s-a reunit, luni, in Parcul Sportiv „Iuliu Hatieganu” dupa perioada de vacanta prilejuita de sarbatorile de iarna.

Sportivii pregatiti de Bogdan Cantor, ajutat de Ioan Teodorescu si Cristian Podea, vor efectua pregatirea pe plan local pana la inceputul lunii martie, urmand ca in perioada 6-14 martie sa participe la un stagiu de pregatire la Bucuresti, unde vor disputa trei partide amicale cu formatii din SuperLiga Nationala.

La reunirea lotului de luni au participat si cei trei jucatori transferati in pauza de iarna, Florin NistorNicu Manolachi şi Ionuţ Simion.

„Le-­am spus băieţilor ce aştept de la ei. În primul rând vreau să creez o echipă omogenă, cu mentalitate de profesionişti şi minimum cinci jucători care să facă pasul spre echipa naţională a României. Este un an special pentru echipa de rugby U Cluj, împlinim 65 de ani de la înfiinţare şi vrem să facem un sezon bun. Este foarte important să avem o pregătire foarte bună, să evităm accidentările şi să facem meciuri frumoase care să ofere suporterilor şi nouă rezultatele pe care ni le dorim”, a declarat Bogdan Cantor, director tehnic U Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.