S-a dat startul la EC_Special Cluj-Napoca. „Electricii” nu s-au speriat de vremea rea și au stat la coadă în Piața Unirii – VIDEO

Ploaia torențială care s-a abătut peste Cluj-Napoca luni după-amiază nu i-a speriat pe cei care au dorit să participe la EC_Special by Electric Castle, iar tinerii înarmați cu pelerine au format o coadă uriașă la check-in pentru a intra la concertele din Unirii Stage.

Accesul s-a făcut pe o singură intrare, iar coadă s-a întins printre terasele din Piața Unirii.

Zeci de concerte cu artiști de renume, instalații de lumină spectaculoase și conferințe pe teme fierbinți au loc toată săptămâna în centrul istoric și pe Cetățuia Clujului. Primul și cel mai mare festival din ultimul an și jumătate a debutat într-o atmosferă electrizantă care i-a făcut pe participanți să se distreze 3 zile și 3 nopți! Comuna clujeană Bonțida a devenit weekendul trecut capitala muzicii live, a bucurie și distracției.

Bilanțul primelor 3 zile de EC_Special

Peste 56.000 de persoane s-au bucurat timp de 3 zile de muzică, de vibe-ul electrizant de festival și de activitățile puse la dispoziție de organizatori în cadrul EC_Special by Electric Castle: în prima zi, vineri, au fost 13.000 de participanți, în a doua – 25.000, iar duminică peste 18.000 de persoane. 

Peste o mie de turiști au venit la festival din străinătate din țări precum Olanda, Germania, Franța, Belgia, Ungaria.

Într-un oraș smart-city check-in-ul la Electric Castle nu s-a făcut online, ci s-a făcut la ghișee, iar timpul de așteptare a fost mult prea mare.

Pentru a participa la evenimentele EC_Special, participanții trebuie să îndeplinească una dintre următoarele cerințe:

  • dovada vaccinării;
  • dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
  • dovada rezultatului negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore);
  • un document care atestă că participantul a trecut prin boală – a avut virusul SARS-CoV-2 (document emis cu 15-180 de zile înainte). 

Accesul în interiorul Pieței Unirii s-a făcut cu dificultate, iar participanții au fost nevoiți să stea la două cozi, una la check-in și cealaltă la intrare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.