S-a LICITAT: o studentă din Brazilia îşi vinde virginitatea pentru 780.000 de dolari!

Catarina Migliorini şi-a scos la licitaţie virginitatea, în ultimele săptămâni, pe un site, iar un bărbat din Japonia cu numele de utilizator „Natsu” a câştigat, el oferind suma cerută de studentă, 780.000 de dolari.

Un bărbat pe nume Alex Stepanov, care îşi oferise şi el virginitatea la licitaţie, a fost ofertat, în schimb, cu doar 3000 de dolari, câştigătoare fiind o braziliancă care are numele de utilizator „Nene B”.

O studentă la Educaţie Fizică pe nume Catarina Migliorini a susţinut iniţial că va dona 90 la sută din câştig asociaţiilor caritabile care vor construi case în statul brazilian Santa Catarina, dar organizatorul licitaţiei, care va folosi această idee pentru un documentar, e sceptic în această privinţă, potrivit cotidianului Huffington Post.

„Am fost surprins pentru că în fiecare discuţie avută cu ea a susţinut că e vorba de o afacere pentru ea”, susţine bărbatul, care a mai precizat că „e atât de faimoasă acum în Brazilia, încât dacă nu va oferi banii organizaţiilor caritabile, imaginea ei va avea de suferit”.

Pentru a nu fi acuzaţi de prostituţie, actele sexuale vor avea loc într-un avion.

One thought on “S-a LICITAT: o studentă din Brazilia îşi vinde virginitatea pentru 780.000 de dolari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.