Sanctiuni DURE pentru „U” Cluj dupa meciul cu CFR. Meciul cu Gaz Metan NU se joaca pe Cluj Arena!

suporteri U Cluj Clubul Universitatea Cluj a fost sanctionat de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal ca urmare a incidentelor de la partida cu CFR 1907 desfasurata, luni, 25 martie, pe stadionul din Gruia, castigata de „studenti” cu 2-1.

Astfel, Universitatea Cluj nu va putea disputa urmatoarea partida cu Gaz Metan Medias pe propriul stadion, Cluj Arena, urmand ca in scurt timp sa fie anuntata, pe site-ul oficial, locul de disputare a meciului.

„Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri (…) Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul”, raportat la articolul 83 (pătrunderea spectatorilor în teren, aruncarea cu obiectele prevăzute la art. 82, alin. 3, lit. a), spre alți spectatori sau spre/înterenul de joc), „U” CLUJ a fost sancţionat cu interzicerea organizării unui meci pe propriul stadion şi amendat cu 20.000 de lei.

Partida dintre Universitatea Cluj si Gaz Metan Medias este programata luni, 31 martie, ora 18:30, iar locatia unde se va desfasura va fi anuntata in scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.