Simona Le Roy, expert francez in domeniul educatiei copiilor, vine la Cluj-Napoca

Asociaţia Culturală „Citadela Artelor” (ACCA) vă invită joi, 5 februarie 2015, de la ora 18:00, în Sala mare a Cinematografului Mărăşti, la o întâlnire interactivă cu Simona Le Roy, expert francez în domeniul educaţiei copiilor, în cadrul evenimentului „PAF şi frica dispare!”.

simona le roy

Simona Le Roy: „După mulţi ani de experienţă, de studii academice şi de cercetare, sunt fericită să împărtăşesc cu dumneavoastră câteva metode noi, inteligente şi eficiente pentru educatori/părinţi. Metoda P.A.F. (Parteneriat Against Fear – Parteneriat împotriva fricii), pe care am creat-o, favorizează dezvoltarea inteligenţei, creativităţii, creşte capacitatea copilului de a se adapta la viaţă şi de a avea un tonus mental puternic. Cu alte cuvinte, o atitudine de câştigător!”.

Metoda educaţională P.A.F., creată de Simona Le Roy (de origine română) nu este doar o metodă, ea este o aventură îndrăzneaţă, care stimulează inteligenţa şi creativitatea copiilor, consolidându-le în acelaşi timp încrederea în sine.

Vă invităm cu drag la dialogul cu invitata noastră şi, pentru buna desfăşurare a evenimentului, vă rugăm să ne confirmaţi intenţia de participare precum şi numărul de persoane ce vor participa, prin telefon la 0754.542.002).

Simona Le Roy

Antropolog şi art-terapeut, absolventă a prestigioasei universităţi Rene Descartes din Paris, Simona Le Roy este consilier parental şi autor al mai multor poveşti pentru copii.

Personajele sale: monstrul HUPI, Nochika nepoţica Bunicii noapte, păianjenul Misumena, Wallace fluturaşul, Komyak hamsterul, îi învaţă pe cei mici cum să utilizeze desenul, muzica, jocul şi dansul pentru a-şi depăşi temerile şi a-şi dezvolta creativitatea şi încrederea

Pentru părinţi, Simona Le Roy propune metode inovatoare şi eficiente, care contribuie la dezvoltarea inteligenţei şi creativităţii, concomitent cu stimularea capacităţii copilului de a se adapta la viaţă şi de a avea un puternic tonus mental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.