Sportivii clujeni au triumfat în regalul pugilistic de sâmbătă! Florin Cardoş, noul campion WBC C.I.S.B.B la categoria welterweight (66 kilograme)

Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost gazda celei de-a treia ediţii a galei de box profesionist organizată de „Box Club Arena”, sâmbătă, 21 iunie 2014. Meciul-vedetă s-a disputat cu titlul WBC C.I.S.B.B. pe masă, iar comisia care a supervizat competiţia a fost prezidată de membrii Federaţiei de box profesionist din Serbia, avându-l ca inspector pe Miroslav Popovic.

Adrian Alexandru l-a învins în primul meci, la puncte, pe Nemanja Krstin (Serbia), iar Cristian Ciurian a avut nevoie doar de două reprize pentru a-l face KO pe Marko Pavlovic (Serbia), ambele meciuri au contat la categoria light welterweight.

În cel de-al treilea meci al serii, categoria super middleweight, Vitalie Mîrza l-a învins, la puncte, pe francezul Franck Mezaache.

Favoritul publicului, clujeanul Răzvan Benche a câştigat, în şase reprize, confruntarea cu croatul Jakov Gospic, la categoria heavyweight.

razvan benche

În main-event-ul galei, Florin Cardoş (26 ani) şi Bogdan Mitic (Serbia) au luptat pentru centura WBC C.I.S.B.B. Meciul a fost unul extrem de captivant şi tensionat, spre deliciul celor 400 de spectatori care au asistat la regalul pugilistic din Sala Sporturilor.

Neînvins de 12 meciuri consecutive până la această partidă, Cardoş a fost mult mai agil şi mai bine pregătit, reuşind să se impună cu 3-0 şi să-i provoace lui Mitic a şasea înfrângere. Clujeanul şi-a adjudecat titlul WBC la categoria welterweight (66 de kilograme).

florin cardos centura WBC_poza2

florin cardos centura WBC

Mai multe fotografii de la gală găsiţi pe pagina de Facebook eClujeanul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.