Târgul de Crăciun din Cluj s-a deschis oficial. Clujenii au format cozi uriașe la intrare, iar roata panoramică a fost atracția principală

Clujenii au format cozi mari la intrare în perimetrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii, care și-a deschis porțile la ora 18:00, când s-a aprins și iluminatul de sărbători.

Accesul în zona Târgului de Crăciun se face doar pentru vaccinați sau trecuți prin boală, cu prezentarea certificatului verde la intrare, la fel ca în alte orașe europene.

Noutatea acestei ediții este roata panoramică, care fost luată cu asalt de clujeni.

Câteva dintre atracțiile din acest an sunt roata panoramică, poveștile la gura sobei, căsuța Moșului, piesele de teatru de păpuși, caruselul și, desigur, bunătățile pe care participanții se pot gusta direct de la căsuțele din piață.

Ediția din acest an e adaptată condițiilor pandemice, astfel că accesul în Piața Unirii se va face în limita a 30% din capacitatea zonei, iar accesul se va fae pe baza certificatului verde sau a documentului care atestă trecerea prin boală în termen de maxim 6 luni. Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte certificat verde sau alt document.

Programul artistic la Târgul de Crăciun mai cuprinde, în fiecare duminică de la ora 17:00, povești la gura sobei cu Magic Puppet și Urbannect, iar mâine, sâmbătă 27 noiembrie de la 17:00, au loc piese de teatru de păpuși pentru copii, puse în scenă de Animart. 

În Piață se va auzi pe tot parcursul târgului Radioul Răcnetul lui Rudolf, unde vor fi difuzate cele mai frumoase piese de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.