Târgul de nunți „Transilvania Wedding Fair”, aflat la prima ediție, vine în întâmpinarea viitorilor miri, la Sala Polivalentă

Agenția Publisys, organizatorul celor 3 ediții de Polus Wedding Days, va organiza în perioada 22-24 ianuarie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj, prima ediție a evenimentului Transilvania Wedding Fair, un târg de nunți de mare anvergură, dedicat viitorilor miri, din Transilvania.

Intenția organizării unui astfel de târg s-a născut din dorința de a reuni sub aceeași cupolă, pe o suprafață generoasă și într-un cadru frumos amenajat, un număr mare de profesioniști din industria organizării de nunţi şi evenimente festive, care să vină în întampinarea viitorilor miri prin oferirea de produse și servicii necesare organizării unei nunți de vis.

În cadrul Transilvania Wedding Fair participanții vor avea posibilitatea de a trece prin toate etapele parcurse în organizarea nunții de vis și vor putea găsi tot ce au nevoie pentru o nuntă reușită, începând de la ținute festive, rochii de mireasă, bijuterii, invitații de nuntă, aranjamente florale, servicii foto-video, cofetării, închirieri limuzine, trupe, DJ, ansambluri folclorice, etc, plus numeroase surprize pregatite de organizatori.

Transilvania Wedding Fair 2016 își propune să devină o expoziție de referință în domeniul organizării de nunți la nivel local și regional.

Mai multe informații gasiți pe site-ul evenimentului www.transilvaniaweddingfair.ro sau pe pagina de facebook.com/transilvaniaweddingfair.ro.

afis TransilvaniWeddingFair_2016-w800-h600

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.