Tinerii excepționali ai României vor fi premiați sâmbătă la Gala Națională a Societății Civile Tinere, de la Casa de Cultură a Studenților

Cea de a doua ediție a Galei Naționale a Societății Civile Tinere din România are loc în Capitala Europeană a Tineretului, sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților.

gala nationala a societatii civile tinere cluj 14 noiembrie 2015
În cadrul galei sunt reconoscute meritele tinerilor din România, ale celor care au rezultate deosebite în domeniile în care activează și ale celor care încearcă să transforme în bine comunitățile în care trăiesc.

Aici puteți găsi lista finaliștilor.

Evenimentul îi are ca invitați pe membrii trupei Big Band Gaio, care vor susține un concert în timpul serii și pe Bogdan Bob Rădulescu ca moderator. Intrarea este liberă.

La prima ediție, în 2014, au fost jurizați 125 de tineri, anul acesta numărul celor nominalizați la Gala Națională a Societății Civile Tinere este de 225.

Aceștia vor fi premiați în 10 domenii de activitate: artă și cultură, IT, sport, mediu, inovație, educație, business, umanitar, cercetare și voluntariat.

Juriul este format din 39 de specialiști în fiecare dintre aceste domenii. 

Premiile vor fi acordate în prezența oficialităților locale, consilierului prezidențial, reprezentanților Parlamentului European și Comisiei Europene, membrilor juriului și a partenerilor.

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, împreună cu The Duke of Edinburgh’s International Award Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.