Toni Conceicao pleacă de la CFR Cluj din cauza problemelor financiare! Vasile Miriuţă ar putea reveni în Gruia

Portughezul Toni Conceicao şi-a luat adio de la CFR Cluj pentru a doua oară în carieră, nemulţumit de incertitudinea financiară şi problemele care există la clubul din Gruia, scrie Prosport.

toni conceicao cfr cluj eclujeanul.ro

Conceicao pleacă de la CFR Cluj după doar cinci meciuri pierdute din 23 şi un trofeu câştigat, Cupa României, în sezonul trecut. Portughezul a fost nemulţumit că nu există bani de transferuri pentru sezonul viitor.

În locul lusitanului conducerea CFR-ului l-ar putea aduce pe Vasile Miriuţă, rămas liber de contract după despărţirea de Energie Cottbus, pe care mai mulţi oficiali din Gruia l-au contactat deja.

Alţi doi jucători au plecat de la echipă

Conducerea clubului s-a despărţit pe cale amiabilă de portughezii Vitor Bruno şi Daniel Coelho.

„Fotbal Club CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractelor jucătorilor Vitor Bruno Ramos Goncalves şi Daniel Filipe Faria Coelho.

Le mulţumim celor doi jucători pentru munca depusă şi totodată pentru aportul la câştigarea celui de-al nouălea trofeu din istoria noastră, într-o perioadă dificilă pentru club şi le urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul CFR-ului.

Vitor Bruno Ramos Goncalves a jucat pentru CFR Cluj în sezonul 2015-2016, evoluând în 29 de meciuri şi reuşind să marcheze 3 goluri din postura de fundaş stânga. Daniel Filipe Faria Coelho, fundaş dreapta, a jucat sezonul trecut în 16 meciuri şi a înscris un gol.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.