Transfer nou la echipa de volei feminin a lui „U” Cluj

sorina-mocanCu trei zile înaintea dubutului Campionatului Diviziei A1 la volei feminin, conducerea Universității Cluj a mai perfectat un transfer. Este vorba despre coordonatorul de joc Sorina Mocan.

Născută pe 25 septembrie 1996 la Turda, 1.80 m înălțime, voleibalista a venit de la formația Volei Alba Blaj, grupare la care a evoluat ultimele patru sezoane.

De asemenea, Sorina este componentă a lotului național în ultimii cinci ani.

Simbolul «U» e prezent în familia mea de când mă știu, tatăl meu fiind un fost sportiv și un fan înfocat al Universității Cluj. Sper să mă intergrez cât mai repede în echipă și să ajut fetele în îndeplinirea obiectivelor. Încă un motiv în plus să vin la Cluj a fost prietenul meu, Vlad Toma, care joacă la echipa de rugby a Universității”, a spus Sorina Mocan.

Pentru noul sezon competițional al Diviziei A1, conducerea echipei a mai făcut trei achiziții: junioara Mara Marian, originară din Turda, care va evolua timp de un an cu dublă legitimare cu CSS Turda pe postul de principal, universalul Paula Cornea de la CSȘ Cluj și Georgiana Pintea, alias Veve, care a evoluat sezonul trecut la CSU Medicina Tg. Mureș și joacă pe postul de libero.

Primul meci al noului sezon este programat sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 16:00, pe terenul celor de la CS Rapid București.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.