Victorie importantă pentru baschetbaliste în fața lui Phoenix Galați

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj s-a impus miercuri, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu scorul de 81-62, împotriva formației Phoenix Galați, în cadrul etapei a II-a a Ligii Nationale.

baschet femininFetele pregătite de trioul Mihai Coldea-Florin Covaciu-Miljan Medvedj au prestat un joc foarte bun şi au reuşit să se impună în trei din cele patru sferturi (15-15, 22-14, 29-20 şi 15-13). La finalul timpului regulamentar de joc, Ines Ajanovic, cu 21 de puncte, 8 recuperări şi o pasă decisivă, a fost cea mai bună jucătoare din echipa Universității, urmată de Brittany Wilson, autoare a 20 de puncte, şi de Flavia Ferenczi, cu un total de 19 puncte.

„O victorie pe care am meritat-o și pe care am așteptat-o foarte mult. O victorie muncită, cu luptă imensă și mare dorință. Felicit toate fetele deoarece au dat dovadă de caracter, mulțumim și fanilor care au fost lângă noi și pe care îi așteptăm în număr mai mare la urmatorele meciuri, deoarece avem multe de arătat. Sper ca această victorie să ne ridice moralul și să mergem la Rapid sâmbătă să batem”, a declarat Miljan Medvedj, directorul tehnic al baschetbalistelor clujence.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm și că, în sfârșit, am jucat ca o adevarată echipă. Fiecare dintre noi am făcut exact ceea ce ne-au cerut antrenorii, iar asta s-a văzut pe tabelă. Sper să ne păstrăm aceeași atitudine și în continuare. Știm ce avem de făcut și vom da tot ceea ce e mai bun din noi în fiecare meci de acum incolo”
, a spus Ines Ajanovic.

În următorul meci din Liga Naţională de Baschet Feminin, „U” Cluj va juca pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti. Partida dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 11:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.