„U” Alexandrion a încheiat prima fază a sezonului cu o înfrângere în fața liderului HCM Baia Mare! Urmează meciurile din play-out!

Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion a încheiat prima parte a sezonului 2014-2015 cu o înfrângere categorică, pe teren propriu, în fața liderului HCM Baia Mare, scor 27-38 (11-18), în ultima etapă înaintea fazei play-off-ului și play-out-ului.

u alexandrion

Clujencele pregătite de Carmen Amariei nu le-au pus prea multe probleme campioanelor în exercițiu, iar băimărencele au rulat întreg lotul avut la dispoziție.

Laura Popa a fost cea mai bună marcatoare pentru „U”, cu 8 puncte, urmată de Cristina Laslo (6 puncte), Corina Biriș (4 puncte), Florina Chintoan (3 puncte), Magda Paraschiv (3 puncte), Roxana Cîrjan, Raluca Petruș și Alexandra Severin, toate cu un punct.

De la HCM Baia Mare, cea mai bună marcatoare a fost Ada Nechita (7 puncte), urmată de Herrem (6 puncte), Abbingh (5 puncte), Ardean-Elisei (3), Buceschi (3), Pârvuț (3), Geiger (3), Tătar (2), Marin (1), Lobach (1), Szucs (1), Nascimento (1), Makeeva (1).

În urma acestui rezultat, „studentele” au încheiat sezonul regulat pe locul 11 în clasamentul Ligii Naționale, cu 26 de puncte şi un bilanţ de 8 victorii, 2 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Pentru fetele antrenate de Carmen Amariei urmează confruntările din play-out, acolo unde se va juca tur-retur după sistemul „fiecare cu fiecare”. Primul meci va avea loc joi, 30 mai, pe terenul formaţiei CSM Unirea Slobozia.

„Din păcate am pierdut ultimul meci din retur, totuși am jucat cu echipa de locul I, iar greul de abia acum începe pentru că de săptămâna viitoare începem play-out-ul. Îmi pare foarte rău că meciurile pe care le-am câștigat și punctele pe care le-am făcut pe teren ne-au fost luate în play-out pentru că acele echipe au urcat în play-off. Nu mi se pare corect acest sistem și cred că cel mai convenabil era ca fiecare echipă care este în play-out să rămână cu punctele pe care le-a acumulat pe tot parcursul turului și returului. Acum nu avem altceva de făcut decât să ne supunem regulamentului și să ne luptăm să câștigăm din nou niște puncte care vor fi determinante. Sper din tot sufletul să nu ajungem la baraj și mă gândesc doar la cele 10 meciuri pe care le vom avea într-o lună de zile. Va fi o cursă foarte lungă, foarte grea în care primul meci este la Slobozia, după care returul cu Râmnicu Vâlcea acasă și plecare la Constanța, într-o săptămână. Sper că din aceste 3 meciuri să luăm cel puțin 6 puncte”, a declarat antrenoarea de la „U” Alexandrion, Carmen Amariei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.