„U” BT Cluj a pierdut cu Trabzonspor

„U” Banca Transilvania a fost invinsa, in deplasare, de turcii de la Trabzonspor, scor 91-72 (28-12, 19-25, 17-15, 27-20), in cadrul etapei a V-a din EuroChallenge.

U BT Cluj

Elevii pregatiti de Marcel Tenter au fost dominati categoric in prima parte, turcii intrand la cabine la adapostul a 16 puncte dupa primele doua sferturi. Clujenii nu au reusit sa le ridice probleme nici in partea a doua, astfel ca avantajul a fost in permanenta de peste 10 puncte pe tabela in favoarea gazdelor.

Darius Hargrove a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 22 de puncte, urmat de Sean Barnette (18 pct), Boris Lalovic (16), Catalin Baciu, Tudor Jucan, Mihai Silvasan, toti cu 4 puncte si Andrei Mandache (3 puncte).

Trabzonspor: Bost 3, Hardy 13, Korkmaz 3, Akay 4, Stipanovic 14, Saruhan 11, Altintig 11, Yildirim 17, Marshall 9, Lawal 6,

„A fost un joc intens si util pentru noi. Am jucat bine 38 de minute dar pe final am scazut intensitatea si am permis adversarului multe aruncari deschise si contraatacuri. Cred ca diferenta de scor e prea mare, fata de cum am jucat, baietii au luptat bine”, a concluzionat antrenorul Marcel Tenter.

„U” BT Cluj va primi vizita formatiei Energia Targu Jiu, sambata, 13 decembrie, de la ora 20:30, in Sala Polivalenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.