„U” Cluj a câștigat trofeul Cupei României – faza județeană

Universitatea Cluj a câștigat fără drept de apel partida din finala fazei județene a Cupei României, scor 7-0, cu modesta formație Gloria Cătina, meci disputat vineri, 9 iunie, la Baza Sportivă „Dan Anca”, în fața a circa 1500 de suporteri.

Meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj – Gloria Catina, disputat in 09.06.2017 la Baza Sportiva „Dan Anca”, din Cluj-Napoca. © FOTO Cristian Cosma / www.upfoto.ro

Astfel, după câștigarea campionatului la pas în Liga a 4-a, „U” Cluj a obținut și trofeul Cupei României faza pe județ.

Înaintea startului partidei, jucătorii „Șepcilor roșii” au fost premiați de către reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Cluj (AJF), organizatorii competiției, pentru câștigarea Ligii a IV-a.

Echipele de start:

„U”: Man (73, Rus) – Budăcan (80, Bâră), Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan (69, Fodor) – Chiorean (56, Fizeșan), Goga, Hîmpea – Lemac

Gloria Cătina: Mocan – Trif, Bria, Tarcea, Bojan – Crișan, Pascu, Mureșan, Inovan, Crișan C. – Moldovan

Goga a avut nevoie de numai 11 minute pentru a înscrie primul gol al zilei, cu o lovitură de cap, Ionescu a majorat diferența, iar Lemac a stabilit scorul pauzei, cu o „dublă”. În fața unui adversar care nu a pus probleme nici în partea secundă, Goga a înscris alte două goluri, realizând „hattrick-ul”, în vreme ce lui Ionescu i-a revenit „misiunea” de a închide tabela. La final, ambele echipe au fost premiate de AJF Cluj, după care elevii lui Marius Popescu au prezentat trofeul galeriei, situată în afara bazei sportive, și au cântat minute bune alături de aceasta.

„Studenții” vor disputa barajul de promovare în liga a 3-a, împotriva învingătoarei din partida Avântul Bârsana și FC Lăpușul Târgu Lăpuș, iar prima manșă va avea loc sâmbăta viitoare, 17 iunie, pe Cluj Arena, de la ora 18:00, iar returul pe 24 iunie.

Universitatea este favorită certă la promovarea în eșalonul trei fotbalistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.