„U” Cluj părăsește Liga 1 cu o victorie în fața Ceahlăului

Retrogradată matematic în eșalonul secund încă din etapa trecută, Universitatea Cluj a obținut o victorie amară, miercuri, în ultima etapă a sezonului competițional, scor 2-0, cu Ceahlăul Piatra Neamț, ultima reprezentanție în fața propriilor suporteri pe prima scenă fotbalistică.

u cluj

„Studenții” au marcat două goluri, câte unul pe repriză, Pablo Ceppelini a deschis scorul cu un șut plasat în colțul din dreapta al porții „nemțenilor” (VIDEO), iar Vlad Morar a înscris cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar (87) și stabilind scorul final la 2-0 (VIDEO).

În tribunele stadionului Cluj Arena au fost prezenți 1033 de spectatori, iar peluza „șepcilor roșii” a fost la înălțime, făcând, din nou, o atmosferă de zile mari. „Cât curge Someşul printre Carpaţi / Echipa asta nu o să o desfiinţaţi / Orice decizii abuzive o să luaţi / De lângă U Cluj nu ne îndepărtaţi!”, a fost unul dintre mesajele fanilor pentru conducerea clubului.

Echipele de start

Universitatea Cluj: Veselovsky – Jovanovici, Neag, Skvorc, Ciupe – Lungu, Munteanu – Ceppelini, Mengolo, Viveiros – Morar. Antrenor: Adi Falub.

Rezerve: Dolha – Calcan, Lemnaru, Cristocea, Achim, Patrick Popescu, Mihai Butean.

Ceahlăul Piatra Neamț: Barna – Markovici, Buden, Gorea, Kneif – Gheorghiu, Tăbăcariu, Nagy – V. Balint, Căruță, Chitoșcă.

Antrenor: Vanja Radinovic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.