Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la un control în trafic în Cluj-Napoca, deși trebuia să stea în izolare

Un bărbat care trebuia să fie în carantină la Alba, dar a fost găsit în trafic la Cluj-Napoca. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Bărbatul a fost oprit în trafic la intrarea în Cluj-Napoca, unde se deplasase cu autoturismul proprietate personală, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În data de 26.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, o persoană de sex masculin şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, dispusă începând din data de 26.03.2020 deoarece a revenit din Germania, şi a părăsit locuinţa sa din com. Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă cu autoturismul personal, fiind ulterior identificat şi oprit în trafic de către organele de poliţie la intrarea în mun. Cluj Napoca”, se menţionează în comunicatul IPJ Alba.

Pe numele bărbatului a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.