Un clujean a pedalat 83 de km de la Cluj pana in comuna mureşană Bogata pentru Jazz in the Park, fara un picior – FOTO-EXCLUSIV

Un clujean in varsta de 60 ani, Vasile Mihai Berceanu, a plecat duminica, 3 aprilie 2016, in jurul orei 8 dimineata, pe bicicleta, de la Cluj-Napoca pana in comuna Bogata, judetul Mures, pentru a ajunge la evenimentul Jazz in the Park Bogata.

vasile mihai berceanu

Ciclistul a reusit sa ajunga in comuna mureşană Bogata in jurul orei 18:00 si s-a oprit doar de doua ori pe traseu pentru a manca si a se hidrata. Acesta a parcurs o distanta de 83 de kilometri pe doua roti, in conditiile in care poarta o proteza la un picior de la varsta de 16 ani, cand a suferit un accident si a ramas invalid.

Intrebat de reporterul eClujeanul.ro, Berceanu a declarat ca este cel mai lung traseu al sau de pana acum si are in plan sa realizeze turul Olandei pe bicicleta.

Mihai Berceanu este un mare pasionat al sportului pe doua roti, pe care il practica zilnic in drumul sau de acasa si pana la locul de munca, acesta fiind angajat intr-o companie din Cluj.

mihai berceanu bogata

Vasile Mihai Berceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.