Un fost conducător al lui CFR Cluj, numit director executiv la un club din Italia

Fostul director executiv al CFR-ului, Răzvan Zamfir, a fost numit pe aceeași functie la formația din Serie B, Bari, fiind considerat omul potrivit pentru a redresa clubul din capitala regiunii Apulia, potrivit prosport.ro.

razvan zamfir

Bari ocupă locul 15, cu 25 de puncte, după primele 21 de etape scurse și se află la 3 puncte distanță de primul loc care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Clubul are grave probleme financiare.

Potrivit site-ului tuttomercatoweb.com, găsirea omului potrivit pentru a redresa „clubul” s-a oprit la Răzvan Zamfir, fost impresar de jucători și omul de care se leagă succesul clubului din Gruia care a dominat fotbalul din România timp de 5 ani.

Răzvan Zamfir se află în aceste zile în vacanţă cu familia, dar după Revelion urmează să aibă o întâlnire cu conducerea lui Bari, pentru a pune la punct strategia pentru această fereastră de transferuri.

Fostul director executiv al CFR-ului este un personaj controversat în fotbalul românesc, acesta a fost acuzat de mai mulți conducători din Liga 1 de „jocuri necurate”. Unul dintre ei este omul de afaceri Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui. „Răzvan Zamfir este un măr otrăvit al fotbalului românesc. Face tot, rezolvă tot. Pe umerii lui s-au obţinut foarte multe titluri şi medalii. Cunoaşte jucători, arbitri, foşti arbitri, chiar şi oameni în CCA. El a moştenit totul de la taică-său, care şi-a făcut veacul pe la Vâlcea. El îşi face treaba bine şi nimeni nu vrea să îl prindă”, spunea fostul patron al Vasluiului, într-un interviu acordat în primăvara lui 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.