VIVO! Cluj-Napoca anunță oferte speciale în magazine și un mega concert Delia cu ocazia aniversării de 10 ani (P)

Doar două zile ne mai despart de mega concertul aniversar de la VIVO! Cluj-Napoca cu cea mai îndrăgită artistă a momentului, Delia. Weekendul acesta, centrul comercial aniversează 10 ani de la inaugurare, iar magazinele din incinta centrului comercial au pregătit oferte speciale.

În acest weekend, pe 14 şi 15 octombrie, ne distrăm de 10 la VIVO! Cluj-Napoca, pentru că cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România aniversează 10 ani de la inaugurare.

Sâmbăta, 14 octombrie, începând cu ora 19:00, cei care vor trece pracul VIVO! vor avea parte de un show incendiar alături de îndrăgita Delia. Concertul va fi deschis de Arpy & ZipBand, iar seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. Tot sâmbătă, la ora 14:00, va avea loc şi tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor celor 10 carduri de cumpărături în valoare de 500 de lei fiecare, puse la bătaie în cadrul concursului aniversar.

Mai mult, atmosfera de sărbătoare se va simți pe întreg parcursul celor două zile. Atât sâmbătă, cât și duminică, în incinta centrului comercial vor avea loc activităţi de divertisment alături de Famous Art şi Art Bending, iar magazinele îi vor întâmpina pe clienții centrului comercial cu numeroase oferte speciale.

\

Mai multe detalii despre promotiile din magazinele VIVO! – AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.