Bate vântul schimbării! Look TV a închis studioul de la București și va opera numai la Cluj

Studioul de la București al televiziunii Look TV a fost închis, iar producția postului va fi realizată exclusiv de la Cluj, scrie paginademedia.ro.

horia ivanovici si roxana ciuhulescu

Două dintre vedetele postului au fost date afară, după ce li s-ar fi cerut să se mute la Cluj pentru a realiza emisiunile lor, însă au refuzat.

Horia Ivanovici prezenta „Fanatik Show”, care nu va mai intra în noua grilă a postului, iar Roxana Ciuhulescu modera „Fotbal Look”, care va fi prezentată de altcineva.

„Îi mulţumesc lui Arpad Paszkany că a avut încredere în mine şi mi-a dat ocazia să moderez o emisiune de fotbal. Nu sînt dispusă să îmi pun familia în plan secund şi să mă duc la Cluj. Chiar nu am cum!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, conform paginademedia.ro.

„Ştiam de 10 zile despre această despărţire. Am vorbit cu cei de la Look. Ne-am despărţit în termeni excelenţi. Probabil este strict o problemă de costuri pentru că erau foarte mulţi bani care se cheltuiau aici la Bucureşti. Dacă vom relua colaborarea, cu cea mai mare plăcere”, a spus şi Horia Ivanovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.