Datoriile lui „U” se ridica la 29 de milioane de lei

u clujLichidatorul judiciar Global Money Recovery IPURL Oradea a publicat pe site-ul oficial lista celor care au de recuperat datorii de la Universitatea Cluj. Datoriile se ridica la valoare de 29 milioane de lei.

Florian Walter este cel mai mare creditor al clubului, dar nu este majoritar, acesta avand de recuperat putin peste 10 milioane de lei de la „U”. Omul de afaceri bucurestean este admis pe taboul credal si cu alte firme la care este actionar.

Printre cei care mai au de recuperat datorii de la club, se numara si fostul presedinte Anamaria Prodan, care trebuie sa primeasca 10.581 de lei de la club, fostii antrenori Claudiu Niculescu si Cristian Dulca, Marius Popescu, fosti jucatori, actuali, angajati si diverse societati. Actualul actionar majoritar, Ioan Marginean, are de recuperat si el de la „U” datorii de 625,337 de lei.

Directia de Finante Publica Cluj, Directia de Taxe si Impozite, clubul Gaz Metan Medias, Federatia Romana de Fotbal, Orange SA, RCS&RDS sau Cluj Arena si alte societati au de asemenea datorii de recuperat de la clubul „studentesc”.

Tabelul poate fi consultat AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.