De miercuri se pun în vânzare biletele la meciul din finala Cupei României, „U” Cluj – FCSB, de pe Arena Națională

Biletele la meciul dintre Universitatea Cluj și FCSB, contând pentru finala Cupei României, se vor pune în vânzare începând de miercuri, 13 mai, când va fi organizată o conferintă de presă la Casa Fotbalului.

cupa romaniei timisoreana 2014-2015

Ambasadorii finalei Cupei României, Tudorel Stoica și Ilie Balaci, vor lansa mâine procesul de vânzare online al biletelor la această partidă. Finala va avea loc pe 31 mai, ora 21:00, pe Arena Națională.

Biletele vor putea fi achiziționate începând de mâine după-amiază, de pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro. Orice fan poate cumpăra maximum 4 bilete.

FRF a pregătit un pachet special „Family Zone” pentru finala Cupei, adică un sector pe Arena Națională în care poți achiziționa bilete la preț redus dacă vii împreună cu copilul tău și ești pregătit să îi oferi amintirea unei finale de neuitat. Mai mult decât atât, înainte de Universitatea Cluj- FCSB, pe Arena Națională veți putea urmări Meciul de Legendă în care vor fi pe teren foști fotbaliști precum Bogdan Stelea, Ilie Balaci sau Ionel Dănciulescu.

Federația Română de Fotbal a pregătit suporterilor și alte facilități în achiziționarea biletelor! Fanii își pot cumpăra și printa acasă biletele, în varianta e-tickets, fără costuri de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.