Handbaliștii clujeni, învinși de CSM Oradea

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj a pierdut partida cu CSM Oradea, scor 31–37 (11–16), disputat duminică, 6 martie, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Meciul a contat pentru etapa a XVIII-a a Diviziei A, Seria B, iat în urma acestui rezultat, „universitarii” clujeni au coborât de pe ultima treaptă a podiumului, pe locul V, cu 27 de puncte, iar câștigătoarea CSM Oradea a urcat pe locul IV, cu 28 de puncte.

u cluj handbal masculin

„Au fost clar mai buni decât noi. Am făcut cel mai slab joc din acest retur de campionat, din păcate, tocmai când aveam cea mai mare nevoie să facem un joc bun. Îi felicit pe orădeni pentru victorie, sunt supărat pe băieții mei pentru că nu au reușit să se concentreze și nu am reușit să fim la nivelul acestui derby. Dacă în confruntarea cu liderul CSM Făgăraș, noi am fi meritat să câștigăm, ieri, CSM Oradea a meritat victoria. Nu ne mai rămâne decât să mergem înainte și să încercăm să obținem cât mai multe puncte până la sfârșitul campionatului”, a declarat antrenorul handbaliștilor clujeni, Radu Samoilă.

Cei mai buni marcatori pentru formația universitară au fost Levente Fazakas, cu 7 goluri, Alexandru Pop, cu 6, și Vlad Breazu și Raul Barb, ambii cu câte 4 reușite. De la formația oaspete s-a remarcat Ionuț Acsinia, cu 12 goluri marcate.

În etapa următoare, Universitatea Cluj va sta, urmând ca următorul meci să fie programat pe 20 martie, în deplasare la HC Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.