Înfrângere în ultima secundă pentru U-BT Cluj-Napoca la Mureș

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă, în ultima secundă, cu scorul de 66-65 (16-15, 18-14, 17-20, 15-16), de formația BC Mureș, într-o partidă care a contat pentru etapa a 11-a a Ligii Naționale, ultimul meci din turul de campionat.

U BT Cluj Napoca baschet

Mureșenii s-au aflat la conducere pe tabelă pe toată durata partidei, scorul la pauza mare fiind de 34-29. Elevii pregătiți de Marcel Țenter au revenit în meci la finalul sfertului trei (51-49), dar nu au reușit să revină în meci și au cedat pe final.

Marcatori:

U-Banca Transilvania: Zigeranovic 17(6 recuperări,1 pasă decisivă), Dykes 14(6 recuperări, 2 pase decisive), Pasalic 12(5 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepţii), Hargrove 7(1 recuperare, 2 pase decisive, 1 intercepţie), Torok 7(4 recuperari, 1 pasă decisivă), Kuti 4(1 recuperare, 1 intercepţie), Adamovic 2 (2 recuperări, 2 pase decisive, 1 intercepţie), Jawara 2(2 recuperări, 1 pasă de decisivă) Jucan (4 recuperari, 1 pasă decisivă).

BC Mureş: Mohammed 17, Martinic 16, Jurevicius 7, Lazăr 6, Barro 9, Fraseniuc 7, Gajovic 4.

„A fost un meci în care echipa a luptat extraordinar şi doar neşansa a făcut să pierdem acest joc. Dacă putem să ne reproşăm ceva au fost aruncările libere în ultimul sfert. Din punct de vedere defensiv cred că a fost unul dintre cele mai bune partide ale noastre în acest campionat. Chiar dacă am pierdut în această seară eu am încredere în echipă, în potenţialul ei, am demonstrat că suntem competitivi. Nu este uşor de digerat nicio înfrângere, cu atât mai mult o îngrângere în utima secundă dintr-o aruncare contestată, însă mergem mai departe. Trebuie să muncim în continuare şi sunt convins că vor veni şi rezultatele”, a declarat antrenorul Marcel Țenter la finalul meciului.

Următorul meci pentru U-BT Cluj, prima etapă din returul Ligii Naţionale, va avea loc în 11 decembrie, cu Dinamo. Partida se va disputa la Ploieşti, în sala Olimpia. Meciul va începe la ora 17.15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.