Iulius Mall dă startul campaniei „Unde mergem după shopping?”

Începând de astăzi până pe 14 octombrie împătimiţii după shopping şi muzică îşi vor putea exercita ambele pasiuni în cadrul celei de-a treia ediţii a campaniei „Unde mergem după shopping?”, organizată de Iulius Mall Cluj. Clienţii Iulius Mall pot câştiga în toamna aceasta bilete la concertele din Europa ale celor mai în vogă artişti internaţionali.

Anul acesta shopping-ul în Iulius îi va duce pe clienţii norocoşi la concertele celor mai bine cotaţi artişti ai momentului. Astfel, pot fi câştigate bilete la concertul lui Jennifer Lopez, pe 26 octombrie la Praga, cel susţinut de Muse pe 19 noiembrie la Viena, Chris Brown, pe 22 noiembrie la Berlin şi  spectacolul Lord of The Dance, ce va avea loc la Cluj-Napoca pe 9 octombrie. În cazul concertelor în Europa, pe lângă biletul de 2 persoane, câştigătorilor le va fi pusă la dispoziţie şi cazarea şi transportul cu avionul.

Pentru a participa la concurs, clienţii Iulius Mall trebuie doar să facă cumpărături de minim 100 lei şi să prezinte bonurile fiscale la Centrul Info sau echipei de sampling. Ei vor primi un talon de participare la tombolă pe care vor trebui să îl completeze.

De asemenea, pasionaţilor de muzică le este oferită şansa de a câştiga vouchere Cinema City, băuturi răcoritoare şi premii mari, precum o Yamaha Tour Gear Guitar, Yamaha Keyboard PSR – 233 sau un Yamaha Dockstation. Pentru acestea tot ceea ce trebuie să facă este să îşi demonstreze talentul, în perioada 21 septembrie – 5 octombrie, în cadrul jocului Guitar Hero. Astfel, în intervalul orar 17-19, împătimiţii după muzică, care se consideră talentaţi în mânuirea chitarei pot merge în zona Cinema City din Iulius Mall pentru a-şi demonstra abilităţile şi pentru a câştiga premii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.