Lotul Paralimpic al României a fost prezentat oficial la Cluj-Napoca

Lotul României, care va participa la Jocurile Paralimpice de la Londra (29 august – 9 septembrie), a fost prezentat vineri la Cluj-Napoca, în clădirea Cazinoului din Parcul Central.

Îmbrăcaţi cochet, cu sacouri albastre, pantaloni sau fuste şi pălării albe, cu tricolor, componenţii lotului şi delegaţii oficiali s-au arătat încrezători în şansele României şi s-au bucurat de toţi cei prezenţi de atenţia primită.

„Echipa României de la această ediţie este cea mai bine pregătită, dar şi cea mai numeroasă, sportivii obţinând calificări directe în probele de atletism, ciclism, înot şi tenis de masă”, au spus reprezentanţii Comitetului Paralimpic Român, la ceremonia de vineri, care a avut loc la Casinoul din Parcul Central clujean.

Reprezentanţii României la Jocurile Paralimpice de la Londra, sunt: Florin Cojoc (atletism, campion european la săritura în lungime), Eduard Novak şi Imre Torok-Novak (ambii la ciclism, al doilea este campion mondial la velodrom, dar şi în proba rutieră), fraţii Samuel Ciorap şi Naomi Ciorap (nataţie) şi Dacian Makszin (tenis de masă).

La Jocurile Paralimpice Londra 2012 participă 4200 de sportivi din 162 de ţări, la 20 de sporturi.

credit foto: CityNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.