Peste 250 de jandarmi mobilizați pentru meciul „U” vs CFR 1907 din această seară

Partida din această seară dintre Universitatea și CFR Cluj, ora 21:30, de pe Cluj Arena, este caracterizată cu grad de risc ridicat, iar Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au mobilizat peste 250 de jandarmi pentru a asigura măsurile de ordine publică.

În ziua meciului, începând cu ora 18.30 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului;

Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 19.30;

Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal, sunt interzise comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive;

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului F.C. Universitatea Cluj, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu firma de pază Nera Mureşan (170 de agenţi ai firmei de pază vor fi folosiţi pentru această misiune).

Conform prevederilor Legii nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive, persoanele fizice nu au dreptul să deţină, să utilizeze, să transporte, să depoziteze, să experimenteze ori să mânuiască explozivi de uz civil sau articole pirotehnice.

Conform prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive modificată şi completată de Legea 10/2012 spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

11 suporteri de la „U” Cluj şi 5 suporteri de la CFR au interdicţie de a participa la meciul de fotbal. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.