SAP Code Jam – un real succes la Cluj-Napoca

msg systems România a mai adăugat un eveniment de renume pe lista activităților din domeniul IT clujean. SAP CodeJam s-a dovedit a fi un real succes, aducând pe 15 mai la Hotel City Plaza reprezentați ai comunității tehnologiilor SAP din România. Reușita evenimentului din 15 Mai contribuie astfel, alături de tradiționala conferință anuală concentrată pe tehnologii SAP, la dezvoltarea comunității de IT pe tehnologii SAP din România.

Seria SAP CodeJam se derulează sub egida SAP încă din anul 2012, și a reușit să ajungă până în prezent în 46 de țări și 119 orașe din întreaga lume cu peste 9000 de participanți. msg systems România a avut ocazia în acest an să susțină expansiunea evenimentului global organizat de SAP într-un nou colț al lumii: Cluj-Napoca.

„Prin intermediul formatului acestei sesiuni, s-a dorit să se ofere participanților (oameni cu experiență în mediul IT) șansa de a încerca noile tehnologii și produse SAP în domeniul digitalizării, tema propusă fiind . Timp de 6 ore, cei prezenți au avut ocazia să testeze device-uri Tessel foarte versatile de pe care se citeau o mulțime de date din mediul înconjurător, care erau mai întâi prelucrate și vizualizate cu ajutorul ultimelor tehnologii SAP HANA și SAP HANA Cloud Platform”Horea Rațiu, Director departament tehnologii SAP în cadrul msg systems România și organizator SAP CodeJam din partea msg systems România.

Evenimentul desfășurat pe 15 mai l-a avut ca și invitat special pe Craig Cmehil, founder SAP CodeJam event concept, unul dintre puținii care se bucură de titulatura SAP HANA distinguished engineers. Interesul pentru ediția de la Cluj-Napoca s-a dovedit a fi extrem de mare, locurile fiind ocupate în întregime în mai puțin de o săptămână de la anunțarea evenimentului.

„Am rămas cu impresii și o experiență foarte plăcută și așteptăm cu interes următoarea sesiune găzduită de msg systems pentru ca cei prezenți, atât colegi cât și participanți din cadrul altor companii, să se poată bucura de experiențe asemănătoare de învățare și inovație”, a mai adăugat Horea Rațiu.

SAP Code Jam este un concept care s-a afirmat prin întâlniri anuale ce au debutat în anul 2012 și au devenit o categorie de evenimente frecventate de toți cei pasionați de domeniu.

msg systems România este activă pe piața din Cluj din anul 2008, având în prezent peste 200 de angajați. Din 2014 suntem prezenți cu un nou sediu și la Tg. Mureș. Ca furnizor și consultant de soluții și servicii IT compania activează pentru clienți de talie mondială din mai multe domenii: industria automotive (Audi, BMW, Daimler, WW), asigurări/reasigurări (Munich RE, Vienna Insurance Group, HDI, Allianz, Achema, ING, Nationale-Nederlanden, ADAC), domeniul finaniar-bancar (Landes Bank Berlin, VW Bank), energie: E-ON, industria alimentară (DMK Milchkontor, Emmi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.