Un bazin de înot din Câmpia Turzii ar putea fi finanțat de Compania Națională de Investiții

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a a inclus un obiectiv din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, pe lista celor care se vor realiza de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Celelalte șapte bazine de înot prevăzute pentru școli în România sunt situate în județele Bistrița-Năsăud (Livezile), Covasna (Întorsura Buzăului), Gorj (Târgu-Jiu), Hunedoara (Lupeni), Ilfov (Otopeni), Prahova (Cornu), Timiș (Periam, Sânandrei).

Ministrul lucrărilor publice, Ion Ștefan, a luat această decizia pentru a completa cu opt investiții lista obiectivelor care se realizează pe baza proiectului pilot „Bazin de înot didactic, subprogramul bazine de înot”, din cadrul programului național de construcții de interes public sau social, derulat de CNI.

Bazinul urmează a fi amplasat în Parcul Municipal din localitate. Anul trecut s-a aprobat transmiterea în folosință gratuită, către CNI, a unui teren de 4.320 mp.

Câmpia Turzii nu dispune de un bazin de înot acoperit, iar autoritățile locale au făcut în urmă cu câțiva ani demersurile pentru un astfel de proiect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.