Yellow.Menu are un start mai bun pe piața de food delivery din Cluj-Napoca decât în București

Yellow.Menu, cu 5 ani de experiență în piața de food delivery, 15.000 de clienți activi în aplicaţie, o bază de date de 3.000 de rețete unice și un sistem informatic dezvoltat in-house, care integrează atât activitatea de producție cât şi de livrare – distribuție, a intrat la începutul lunii octombrie în piața din Cluj-Napoca.

Cu o selecție de preparate specifice unui restaurant de cinci stele, recenziile primite de cei care au comandat până acum sunt foarte pozitive. În primele două săptămâni de la lansare, clujenii au plasat 1.500 de comenzi prin Yellow Menu, însumând 14.500 preparate. Coșul mediu al unui singur client a fost de aproximativ 60 de lei.

„Ne-am bucurat să vedem că avem clienți fideli atât de repede. Sunt deja utilizatori care comandă în avans pentru următoarele 4-5 zile, folosind planificatorul nostru săptămânal. Este o evoluție rapidă, la care nu ne așteptam, dar pentru care suntem pregătiți din punct de vedere operațional. În prezent livrăm în tot orașul și urmează să ne extindem către zonele care prezintă interes”, a declarat Mădălin Negru, administrator Yellow.Menu.

Mizând pe parteneriatul cu ROCA Investments realizat în 2019, Yellow.Menu s-a adaptat cu succes la realitatea economică conturată de pandemie și a reușit să beneficieze de oportunitatea creată de noile obiceiuri de consum dictate de pandemie.

„Yellow.Menu a fost compania din portofoliul ROCA care a fost cea mai afectată de trecerea la work from home, însă chiar și în condițiile acestea are o creștere a cifrei de afaceri de aproximativ 14% față de aceeași perioadă a anului precedent și împreună am reușit extinderea operațiunilor conform planului.Aceste două performanțe ale unei companii din industria cea mai afectată de pandemie ne arată că abordarea ROCA asupra parteneriatului este una viabilă, testată de piață și de realitatea economică neprietenoasă. Mai mult de atât, e o abordare care dă rezultate”, spune Alina Hagiu, Investment Manager în cadrul ROCA Investments.

Noua investiție în locația de la Cluj-Napoca asigură același nivel de calitate ca până acum, la nivel de echipament și echipă. Intrarea pe piața din Cluj-Napoca a presupus crearea a 20 locuri de muncă, iar în continuare echipa va fi extinsă.

Yellow.Menu revoluţionează experiența de comandă și livrare, oferind posibilitatea de a savura mâncare proaspătă şi delicioasă, pregătită de chefi cu experienţă internaţională, la un preţ corect şi în cel mai scurt timp posibil de livrare.

Mai mult, toate măsurile de siguranță sunt respectate, de către toată echipa Yellow.Menu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.